4η Μαγιάτικη Συνάντηση


06/05/2018


Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η 4η μαγιάτικη εκδήλωση με τον καιρό να μας κάνει το χατίρι και τα 50 αυτοκίνητα μαζί με τα πληρώματα τους, να απολαύσουν την υπέροχη διαδρομή. ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου!19ο Ράλλυ Ακριβείας


17/04/2018


Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 9.30 π.μ. Ο φιλόξενος χώρος του Ραδιομεγάρου ΕΡΤ πλημμύρισε από Ιστορικά Αυτοκίνητα από το 1950 έως το 1992. Οι συμμετέχοντες έχοντας σύμμαχο καλό καιρό, ρίχτηκαν στη μάχη για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο 19ο Αθηναϊκό Ράλλυ Ακριβείας, τον 2ο αγώνα της Προκύρηξης του Πρωταθλήματος Regularity της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ. Στην εκκίνηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ κ. Φωτεινόπουλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΡΤ κ. Αθανασόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος που υποστηρίζει ιδιαίτερα τα κλασικά αυτοκίνητα. Υπήρξε και πολιτική παρουσία. Παρευρέθησαν στο χώρο η κ. Βόζεμπεργκ και ο κ. Παπαδημούλης (λέτε να κάνουν τίποτα για την περιβόητη ΚΥΑ που μας απασχολεί...;;;)

 

Ακολουθώντας διαδρομή Μαραθώνα - Λίμνη Μαραθώνα - Αγ. Στέφανος - Μαλακάσα - Μερκούρης - Ιπποκράτειος Πολιτεία - Βαρυμπόμπη - Θρακομακεδόνες τερμάτισαν στην πλατεία. Τα 34 πληρώματα έκαναν 100 χιλ. με 14 ειδικές δοκιμασίες Ακριβείας. Σαν πρωταθληματικός αγώνας είχε την δυσκολία του που άρεσε στους συμμετέχοντες.

 

Στο λοιπόν, στον φιλόξενο χώρο της Λέσχης τη Δευτέρα 16 Απριλίου στις 19.00 συγκεντρώθηκαν όλοι να δουν τα αποτελέσματα, να παραλάβουν τα κύπελά τους και να απολαύσουν ένα πλούσιο μπουφέ. Την απονομή των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Βερναδάκης πρόεδρος της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, ο κ. Παπάζογλου υπεύθυνος της προκύρηξης Πρωταθλήματος Regularity, ο κ. Παπαδόπουλος πρόεδρος της Microcars, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΟΡΚΑ κ. Χόλης (πήρε το κυπελάκι του). Ιδιαίτερη αναφορά κάνουμε στον κ. Βαλήνδα, παρατηρητή - αγωνοδίκη του 19ου Αθηναϊκού Ράλλυ καθώς και στον κ. Ηλιού. Νικητές του αγώνα ήταν οι Λυμπερόπουλος - Νίκας με Mercedes - Benz 250S του 1966. Δεύτεροι οι Παπαθανασίου - Μακρυγιάννης με Triumph TR250 του 1968. Τρίτες οι κυρίες Χαραλαμποπούλου - Τσαμαλή με Mini 1000 του 1979. Στις κατηγορίες οι Κουκάκυσ - Κομνηνός με Triumph Herald του 1968 την F, οι Δαρζέντας - Δαρζέντας με Toyota Corolla του 1982 στην G. Την κατηγορία Master Trophy κέρδισαν το 1ο μικτό πλήρωμα Αρβανίτη - κα. Χαραλαμπάκη με Mini Cooper του 1977. Την κατηγορία Young Timer κέρδισαν οι Σκουτέρης - Σάλτας με Mazda MX-3 του 1992. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στους Καλομοίρη - Κατέβα με Mini 1275 που ήρθαν από τον Πύργο για να λάβουν μέρος και στον Αγώνα.

 

Αφήσαμε στο τέλος να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για τους χορηγούς. Το πρακτορείο γενικών ασφαλειών Καμολίνος για τα κύπελα του αγώνα. Την ΕΡΤ. Την οδική βοήθεια Max Trans, την Φίλης Glass, τον κ. Τσοκανή που προσπάθησε να μας μεθύσει με το τσίπουρο και το κρασί (παραγωγής του), καθώς και τους χορηγούς της προκύρηξης του πρωταθλήματος Eurobank, Allianz, Sptableware, all4ad.gr. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Sptableware για το δώρο που αθλοθέτησε για το 1ο μεικτό πλήρωμα που κέρδισαν οι Αρβανίτης - κα. Χαραλαμπάκη.

Αποτελέσματα Ράλλυ